Top

Benvingut al nou portal Web de VINCO

09.07.2015benvingut-a-vinco-website

Vizcaína de Industria y Comercio, SA. – A  vinco.es  renovem el nostre portal Web per oferir-li una eina útil y pràctica amb la que podrà trobar tota la informació que necessita sobre una amplia gama de productes, formats i qualitats de material, adaptats al seu negoci.  Benvingut!

Aquesta nova versió inclou nombroses novetats i millores, tant en navegació com en continguts, que et resumim a continuació:

  • Orientada als nostres clients: Oferim informació útil y pràctica, adaptada a les necessitats de consulta dels nostres clients.
  • Navegació àgil i simplificada: en pocs clics i d’una manera més intuïtiva podrà accedir a la informació que està buscant. Posi a proba el nostre menú de navegació i el buscador avançat de producte.
  • Continguts pràctics:  espais de consulta i descarrega de catàlegs on podrà trobar els productes i la informació que necessita; característiques de las diferents qualitats, normes i  capacitats productives, entre altres facilitats.
  • Noves eines enfocades a les seves necessitats:  eina per el càlcul de pes dels rotllos i gestor de cotitzacions, on vostè decideix quina informació desitja rebre i amb quina periodicitat.

Tota la informació que necessita en tant sols un clic. ¡Benvingut al nou portal Web de VINCO!

Cercador de producteFleix, filferro i enreixat.