Top

Som VINCO

  • Som VINCO
  • Som VINCO
  • Som VINCO

Ens agrada el que fem.

Som una empresa dedicada al subministrament de fleix i filferro amb vocació internacional.

Desenvolupem la nostra activitat en la línia de negoci industrial (fleix i filferro), enfocada principalment als sectors de l'estampació de peces de precisió per a l'automoció i l'electrònica, els sectors agroalimentaris i el món dels ressorts i les molles. Subministrem productes d'acer d'alt i baix contingut en carboni, acer inoxidable, coure i els seus aliatges, així com alumini.

El nostre centre de servei de tallament de fleix consta de 10 línies de tallament longitudinal, així com d'altres línies per a operacions secundàries que ens permeten subministrar fleix en rodet, aplanat o sense rebava. Disposem d'una àmplia gamma de productes, tant per materials com per gammes de mides, acabats superficials, recobriments o opcions de subministrament.

Tenim una clara filosofia de servei, d'orientació al client i de millora contínua, que aconseguim materialitzar gràcies a un equip de persones entusiastes.

 

Ens agrada el que fem. I per això ho fem bé.

 

VINCO pertany a Lontana Group, un grup industrial format per més de 950 persones que aporten valor als clients oferint solucions globals com a proveïdor industrial de productes metàl·lics semitransformats, caragolam i sistemes de fixació en empreses com ara: ALU-STOCK, BRONMETAL, CHAVESBAO, INDEX, LONDEX, METALLE SCHMIDT, VBT i VINCO

Adreçat als sectors més exigents com, ara l’automoció, la indústria, la construcció, les empreses energètiques, l’aeronàutica, l’arquitectura i les empreses ferroviàries i del sector naval, Lontana Group té una cartera de més de 13.000 clients en més de 100 països, amb 15 centres i oficines comercials en 3 dels 5 continents.

Cercador de producteFleix, filferro i enreixat.